Ræder

Advokatfirmaet Ræder er et fullservice advokatfirma med omlag 65 advokater som jobber på tvers av ulike bransjer i både inn- og utland. Gjennom snart 70 år har vi kombinert kvaliteten og gjennomføringsevnen til et stort advokatfirma, med dedikasjonen og energien til et mindre. Vi gir råd innenfor det forretningsjuridiske feltet generelt, og våre 18 utvalgte kompetanseområder spesielt.

Vår rådgivning er basert på inngående bransjeforståelse, slik at vi kan tilby skreddersydd tverrfaglig rådgivning. Ræder skreddersyr alle tjenester etter behov, og ofte på tvers av de juridiske fagområdene. Vår målsetning er å skape verdier for kunden. Både underveis i problemløsningsfasen, og i etterkant med tett kundeoppfølging. Vårt arbeidsprinsipp er å være sammen om det.

Vi er alltid interessert i å finne folk som tilfører vårt miljø verdifulle perspektiver. Som student vil du oppleve at vår kultur tilrettelegger for å få fart på din karriere gjennom tidlig ansvar, kundekontakt og tett samarbeid med erfarne kollegaer. Vi ser etter deg som er faglig trygg og som er like motivert for alle hverdagene og saksarbeidet som for rundene i rettssalen. Du må være engasjert i faget ditt og bevisst den rollen du får som advokat i et samfunnsansvarlig perspektiv.

Du får muligheten til å påvirke – hvordan bruker du den?

/ Vi får fart på deg

E-post
edi@raeder.no
Hjemmeside
www.raeder.no
Telefonnummer
23 27 27 00
Adresse
Henrik Ibsensgate 100, Oslo